Deze disclaimer is bedoeld om de gebruikers van onze medische website te informeren over de algemene aard van de verstrekte informatie en om hen bewust te maken van de beperkingen die inherent zijn aan medische inhoud op internet. We verzoeken u vriendelijk deze disclaimer zorgvuldig te lezen voordat u de website en de verstrekte informatie gebruikt. Door het bezoeken en gebruiken van onze website, stemt u in met de voorwaarden zoals hieronder uiteengezet.

  1. Algemene informatie: De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden beschouwd als medisch advies. De verstrekte informatie heeft geen betrekking op individuele gezondheidstoestanden of medische situaties. Het is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.
  2. Geen arts-patiëntrelatie: Het gebruik van deze website creëert geen arts-patiëntrelatie tussen de gebruiker en de beheerders of auteurs van de website. Raadpleeg altijd uw eigen arts of andere gekwalificeerde zorgverlener voor persoonlijk medisch advies en behandeling.
  3. Accuraatheid van informatie: Hoewel we ernaar streven om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen we de volledige nauwkeurigheid, actualiteit of volledigheid van de verstrekte inhoud niet garanderen. Medische kennis en praktijken evolueren voortdurend, en de inhoud kan verouderd raken of fouten bevatten. Gebruikers worden aangemoedigd om hun eigen onderzoek te doen en te verifiëren bij betrouwbare bronnen.
  4. Externe links: Deze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Deze links zijn uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruikers en betekenen niet dat wij de inhoud van deze websites onderschrijven. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of nauwkeurigheid van externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze links.
  5. Medische noodsituaties: Als u te maken heeft met een medische noodsituatie, bel dan onmiddellijk het alarmnummer 112, of het alarmnummer van uw land of zoek direct medische hulp.
  6. Auteursrecht en gebruik van inhoud: Tenzij anders vermeld, is alle inhoud op deze website het intellectuele eigendom van de beheerders en auteurs. Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, reproduceren, distribueren, wijzigen of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
  7. Wijzigingen in de disclaimer: We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of bij te werken. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.
  8. Door gebruik te maken van deze medische website, erkent u dat u deze disclaimer heeft gelezen en begrepen, en gaat u akkoord met de voorwaarden en beperkingen die hierin zijn uiteengezet. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u deze website niet te gebruiken.